Selecteer een pagina

cursus Zichtbaarheid

 

 

Cursus kopen

Je hebt een bedrijf, je hebt al wel geleerd om het niet langer je bedrijfJE te noemen. Maar die marketing… -zucht-

Je ziet andere ondernemers wel groeien, deze mensen lijken “online” wel te snappen. Jij moet ook iets met marketing, dat heb je wél in de gaten.

Op het moment dat je nog niet zoveel (of geen?) winst maakt met je bedrijf, je marketing lastig vindt en eigenlijk ook niet weet waar te beginnen.. wat ga je dan doen, hoe kom je verder?

Het begint met een beslissing.

Ben je bereid om ermee aan de slag te gaan, te leren? Of om je marketing op een andere te gaan aanpakken? Is je antwoord JA, dan is de cursus Zichtbaarheid een geweldig begin.

We beginnen in deze cursus met de basis;

  • wat is nu echt het DOEL van marketing ?
  • wat wil jij er mee bereiken
  • wat is jouw rol in het geheel?
  • plannen maken en uitvoeren

De cursus heet: Zichtbaarheid. Dat is het zichtbare deel van marketing waar je wat aan wil doen. Je wilt niet langer ONzichtbaar zijn.

Maar daarvoor is wel van alles nodig om dat ook te gaan doen: kennis, praktische voorbeelden, bewustzijn en ja.. ook lef en moed.

Maar jij kan dat! Je kan dat leren.

Weet je wel dat marketing eigenlijk een puzzel is met heel veel stukjes?

Net als bij een echte puzzel, met stukjes in de doos. Niemand schrijft voor met welk stukje je moet beginnen, veel mensen passen hun eigen strategie toe als het om puzzelen gaat. Het doel is wél duidelijk.

Dat is met marketing precies zo! Door het als een puzzel te bekijken, waarvan je steeds een stukje gaat leggen, wordt het al makkelijker om in actie te komen.

 De cursus biedt nog veel meer dan de basis en is informatief, motiverend, praktisch en activerend. Motivatie en Mindset krijgen aandacht in de cursus omdat dit NOG belangrijker is dan kennis alleen. Alle zaken staan met elkaar in verbinding.

 

Alle praktische informatie op een rij:

  • De cursus bestaat uit 6 lessen verdeeld over 15 dagen
  • Tijdens de cursus kan je de tips direct gaan toepassen
  • Deze cursus werkt via e-mail, je ontvangt alle lessen in je eigen inbox
  • De lessen bevatten video’s, informatie en opdrachten
  • De cursus kost slechts 79 euro (t/m 14 februari 2021) en gaat je veel opleveren!
  • De cursus is gebaseerd op zelfstudie.

 

De cursus zichtbaarheid gaat uit van zelfstudie.

Heb je daar moeite mee dan kan je de cursus ook aanvullen met coaching. Voor grotere bedrijven of instellingen is een Training op maat wellicht passender.

Neem vooral contact met me op om kennis te maken danwel de opties te bespreken. Het “standaard” aanbod voor coaching en/of  praktische hulp, bekijk je hier

 

Wat als het NU niet de juiste tijd is.

Interessante vraag met minstens net zo’n interessant antwoord. Wanneer is het dan wel de juiste tijd? Neem je antwoord eens even kritisch onder de loep, is het wel echt waar?

 Kijk, ’reclame maken’ doet je wellicht denken aan het schetsen van een perfecte wereld, met de meest perfecte mensen met de geweldigste oplossingen. Maar marketing gaat NIET over perfectie. Juist DAT idee, laat ons wachten, vertragen.. Nee, het is zaak dat je zo snel mogelijk in actie komt. Elke week of elke maand uitstel, betekent ook het uitstellen van jouw succes. Niemand, maar dan ook echt niemand maakt een enorm succes van niets. Het vraagt moed, vertrouwen, persoonlijke groei en het blijven zetten van stappen die leiden tot groei, duidelijkheid én succes. Het proces heeft tijd nodig.

 Marketing is sinds de komst van sociale media heel erg veranderd. Het gaat over relaties aangaan en onderhouden, online netwerken en het opbouwen van een band met je volgers. Die -als de tijd rijp is- klant willen worden bij jou! Of tevreden klanten bevelen je aan bij anderen. Als jij op vakantie gaat, kijk je dan ook bij de reviews om te zien wat anderen vonden? En als je uit eten gaat?

Als ik ergens logeer waar ik de omgeving niet ken, kijk ik via google maps wat er in de buurt is en bekijk de bedrijven op social media. Herkenbaar?

Dat gaat een potentiële klant dus ook doen. Wat zien ze dan bij jou staan….?

 Dus ik vraag je nog een keer, is dit niet een geweldig moment om wel JA te zeggen? Om te werken aan de basis waarop jij verder kan bouwen. Om te groeien en toe te werken naar meer succes? Ik heb het in juli gepland omdat ik deze zomer nog een groep mensen enthousiast wil maken. Van twijfel, weerstand en onvrede met marketing naar een gevoel van; JAAA! ik leer, ik probeer en ik begrijp eindelijk wat ik allemaal wel kan doen. Dat jij marketing anders gaat bekijken, vind ik een hele positieve zaak!

Wil je de cursus op een ander moment doen en graag geïnformeerd en gemotiveerd worden via mijn nieuwsbrieven? Meld je dan hier aan.