Coaching

op een manier die past bij jouw bedrijf

en die antwoord geeft op je persoonlijke vragen. 

 

Oh nee, nóg een business coach?!

Er zijn vele business coaches -wat logisch is- want er zijn ook veel ondernemers. Ieder jaar starten weer vele mensen met een bedrijf en allemaal komen we problemen tegen tijdens het ondernemerschap.

Ondernemerschap, wat ik ook wel de ondernemersreis noem, is een traject van persoonlijke groei!

Sparren over jouw bedrijf of eens kijken waar je je ondernemersvaardigheden op het gebied van marketing kan verbeteren?

Wat doet de Positieve Zaak anders?

Ik kijk met een open blik, met oog voor jou, je bedrijf en je ambities. En ben heel goed in het stellen van de juiste vragen.

Ook heb ik kennis op heel veel gebieden! Die kennis is niet zo diepgaand als een expert op dat vlak, maar de mensen die gebruik maken van mijn coaching vinden het juist fantastisch dat ik over zoveel dingen iets zinnigs kan vertellen.

Ik kan goed aanvoelen wat jij nodig hebt.

Dankzij mijn creatieve brein zit ik nooit verlegen om praktische ideeën.

Alleen jij bent degene die het uiteindelijk moet gaan doen. Daarom is naast kennis en inlevingsvermogen mijn heldere en motiverende aanpak precies wat jij nodig hebt.

 

Watvoor kennis is zowel aanwezig?

  • personal branding
  • fotografie en vormgeving vanuit mijn bedrijf Studio Smik
  • online marketing & social media
  • video (filmen, editen, ondertitelen)
  • tools zoals Canva, WordPress, Snapseed, Kapwing, La Posta
  • leiderschap, mindset en uitstelgedrag
  • nut en noodzaak van focus, niche
  • leerstijlen en beperkende overtuigingen
  • buiten de box denken (er is geen box)

   

  Mijn aanbod:

  Coaching

  Je boekt 1 gesprek of koopt een serie van 3 gesprekken. Trajecten op maat zijn mogelijk. Het is jouw bedrijf, het zijn jouw vragen en dilemma’s… Jij hebt de regie!

  Marketing, Mindset en Zichtbaarheid

  Dit zijn zo’n beetje de drie onderwerpen waaronder de meeste coachingsvragen vallen. Voordat we daadwerkelijk een afspraak maken hebben we contact. Enerzijds om helderheid te krijgen over de vragen waarmee je zit, maar ook om te kijken of de klik tussen ons goed is.

  Prijs

  Deze dienst kost € 95,- (excl. btw) excl. reiskosten à €0,19 per km

  Het coachingsgesprek duurt 1,25 uur en we hebben een kort vooroverleg via mail. Tijdens het gesprek noteer jezelf de inzichten er wordt geen verslag opgemaakt. Bij voorkeur vindt het gesprek face to face plaats, op verzoek kan dit gesprek ook in de natuur plaatsvinden. We spreken af waar en wanneer.

  Coachingspakket van 3 sessies

  Misschien is het voor jou aantrekkelijk om 3 sessies in een keer te kopen. Vanaf de dag van aankoop is je pakket 18 maanden “houdbaar”. Je kan de sessies over een langere periode uitsmeren, maar natuurlijk kan je ook elke week een sessie met mij inplannen. Wat maar passend is.

  Drie sessies kosten € 230,- (excl. btw) i.p.v. € 285,- Hier komen nog wel de reiskosten bij voor 3 maal à €0,19 per km. Het totaalbedrag wordt in één keer in rekening gebracht.

  traject op maat

  Wil je naaast coaching ook andere dingen leren? Zoals de meer praktisch hulp

  Laten we dan bespreken wat je ideeën hierover zijn zodat ik een offerte kan maken voor een traject op maat. Elk traject vindt plaats in een afgesproken tijdspad. Vooraf is de prijs duidelijk maar ook wat je ervoor krijgt. Wat mag je van mij verwachten, hoeveel sessies zijn dit en wat verwacht ik van jou? Dat laatste is niet om spannend te vinden, helderheid is gewoon heel belangrijk.

  Praktische hulp

  Sommige mensen leren sneller en makkelijker als iemand het persoonlijk vertelt of laat zien. Dit geldt ook voor jou. Hierboven zie je een overzicht waarmee ik kan helpen.

  Vooraf kiezen en afspraken maken

  Deze sessie duurt 1,75 uur. De tijd zal omvliegen als we aan de slag gaan. Daarom bakenen we goed af waar de sessie over gaat, zodat ons doel haalbaar is. Het kan zijn dat je voorafgaand aan onze ontmoeting een programma moet installeeren of dat ik je vraag iets te oefenen. Ook na de sessie hebben we contact. We spreken af op jouw locatie of in je werkruimte.

  Prijs

  Deze dienst kost € 125,- (excl. btw) plus reiskosten à €0,19 per km

  Het coachingsgesprek duurt 1,75 uur en we hebben een kort vooroverleg via mail. Tijdens het gesprek noteer jezelf tips, inzichten en of te volgen stappen. Er wordt geen verslag opgemaakt.

  Wil je een extra lange editie van 2,75 uur? dit kost € 179,-

  Traject op maat

  Wil je verschillende dingen leren? Heb je coaching nodig of juist een soort stok achter de deur om door te gaan met je ontwikkeling?

  Wist je al dat ik ook vormgever en fotograaf ben? Dit werk voer ik uit onder de bedrijfsnaam Studio Smik Misschien heb je ook een fotoserie nodig, een logo en of drukwerk?

  Laten we bespreken wat je ideeën en wensen precies zijn zodat ik een offerte kan maken voor een traject op maat. Elk traject vindt plaats in een afgesproken tijdspad. Vooraf is de prijs duidelijk, het aantal sessies, maar ook wat je ervoor krijgt. Wat mag je van mij verwachten en wat verwacht ik van jou? Dat laatste is niet om spannend te vinden, helderheid is gewoon heel belangrijk.

  De vijf spelregels van de Positieve Zaak wanneer je met marketing aan de slag gaat

  Een telefoongesprek doet wonderen!

  Deze dienst is voor verschillende ondernemers zinvol.  Als je het gevoel hebt dat je helemaal vast zit, wanneer je geen idee hebt waar je moet beginnen om meer klanten te krijgen? Omdat je een klankbord zoekt voor je plannen.

  Probeer Peptalk!

  Ik luister.

  Een gesprek van ondernemer tot ondernemer. Ik stel je de juiste vragen en heb altijd ontzettend veel goede en praktische ideeën. Hierna kan je weer aan de slag. Jij gaat iets doen! Maar ik ben ook goed in spiegelen, je je blokkades laten zien en je mindset doorgronden.

   

  Iets leren, uitproberen.. door actie verkrijg jij weer helderheid